Önismereti képzés – sajátélmény csoport

INDULÁS: 2022. szeptemberben
Havonta 1 hétvégén

Önismereti képzés – sajátélmény csoport

INDULÁS: 2022. szeptemberben
Havonta 1 hétvégén

Mit érdemes tudni, mielőtt jelentkezel?

A csoportfolyamat 20 alkalmas, 2022. szeptember – 2023. áprilisig tart.

Az első két alkalom nyitott, az októberi alkalmunkon lehet még csatlakozni. Ezt követően nem fogadunk új jelentkezőket, a csoport együtt marad a folyamat lezárásáig.

A résztvevőktől az első általuk látogatott alkalom után kérjük a döntést a csatlakozásról.

További részletekekért olvass tovább!

Mi történik a csoportban?

A csoport találkozásai során sok mozgással, alkotással fogunk dolgozni, különböző művészeti ágak bevonásával (rajz-festés, színház, plasztika, hang, kreatív írás, stb).

Az első 8 alkalommal azokkal a témákkal foglalkozunk, amelyek a csoport együttléte során merülnek fel, melyeket a csoporttagok megosztanak aktuális életeseményeikhez kapcsolódóan.

Majd ugyanezekkel a módszerekkel, eszközökkel 12 alkalmat szánunk arra, hogy végig haladjunk az emberi élet nagyobb fordulópontjain, keressük elakadásainkat és erőforrásainkat, melyekre támaszkodhatunk a jelenben. Főbb témák a születés, a gyermekkor, a család, az egészség, a serdülőkor, a párkapcsolat, a hivatás és a búcsú.  Módszerről bővebb információ, szakmai cikkek képek, videók találhatók honlapunkon.

Időpontok

A csoportalkalmak szombaton 9.30-18 óráig, vasárnap 9.30-17 óráig tartanak, másfél órás ebédszünettel. Az első alkalom szombaton 9.30-18 óráig tart.​

Körülbelül 4 hetenként követik egymást az alkalmak.

Képzés

A csoport kizárólag önismereti céllal is látogatható, de megfelel az IKTE (Integrált Kifejezés- és Táncterápiás Egyesület) által induló IKT képzés előfeltételeinek is. Természetesen a képződési szándékot a jelentkezéskor nem kell eldönteni.

Jelentkezés

A csoportfolyamatra történő jelentkezési szándékát, kérjük, írásban küldje el nekünk, a jelentkezési lapok kitöltésével, melyet kérésére elküldünk, ez még nem jelent elköteleződést.
Lesz lehetősége kipróbálni a módszert és az első alkalom után kell választ adnia, hogy csatlakozik-e a csoporthoz.

Amennyiben jelentkezik a csoportba, az első alkalmat megelőzi egy előzetes beszélgetés, a leendő csoportvezetőkkel. Az időpontokat személyesen egyeztetjük majd minden egyes leendő csoporttaggal, ezért kérjük, hogy a telefonszámát küldje el nekünk! Az első interjú térítési díja 4000 Ft.

Amennyiben bármi kérdése van a csoport indulásával kapcsolatosan, bátran keressen meg minket e-mailben vagy telefonon!

További információk