Önismereti képzés – sajátélmény csoport

INDULÁS: 2023. április 12.
Kéthetente szerdán 16 – 21.30

Önismereti képzés – sajátélmény csoport

INDULÁS: 2023. április 12.
Kéthetente szerdán 16 – 21.30

Mit érdemes tudni, mielőtt jelentkezel?

A csoportfolyamat  2023 áprilisától 2024. novemberéig tart.

Kéthetente szerdán találkozunk, nyaranta néhány napos tábor és 2024 folyamán 3 tematikus hétvége egészíti ki a folyamatot.

Az első két alkalom nyitott, májustól zárt csoportként működünk tovább.

Ezt követően nem fogadunk új jelentkezőket, a csoport együtt marad a folyamat lezárásáig.

Mi történik a csoportban?

A csoport találkozásai során sok mozgással, alkotással fogunk dolgozni, különböző művészeti ágak bevonásával (rajz-festés, színház, plasztika, hang, kreatív írás, stb).

Az első szakaszban azokkal a témákkal foglalkozunk, amelyek a csoport együttléte során merülnek fel, melyeket a csoporttagok megosztanak aktuális életeseményeikhez kapcsolódóan.

Majd a második szakaszban (2024 januárjától) ugyanezekkel a módszerekkel, eszközökkel haladunk végig az emberi élet nagyobb fordulópontjain, keressük elakadásainkat és erőforrásainkat, melyekre támaszkodhatunk a jelenben. Főbb témák a születés, a gyermekkor, a család, az egészség, a serdülőkor, a párkapcsolat, a hivatás és a búcsú.  Módszerről bővebb információ, szakmai cikkek képek, videók találhatók honlapunkon.

Időpontok

Első alkalom: 2023. április 12.

A csoportalkalmak kéthetente szerdán 16-21.30 óráig tartanak.

A csoportfolyamat 2024 végéig tart, részét képezi 2023 és 2024 nyarán egy-egy 4-5 napos intenzív alkalom vidéken, illetve 2024-ben 3 tematikus intenzív hétvége.

Érdeklődés és további információk:
tancterapia.onismeret2023@gmail.com

Képzés

A csoport kizárólag önismereti céllal is látogatható, de megfelel az IKTE (Integrált Kifejezés- és Táncterápiás Egyesület) által induló IKT képzés előfeltételeinek is. Természetesen a képződési szándékot a jelentkezéskor nem kell eldönteni.

Jelentkezés

A csoportfolyamatra történő jelentkezési szándékát, kérjük, írásban küldje el nekünk, a jelentkezési lap kitöltésével, ez még nem jelent elköteleződést.

https://docs.google.com/forms/d/1aoM_-33BEVWq42s47wT_HCGpHa8L0Rps3p1G9Sb_Y94/edit,

Lesz lehetősége kipróbálni a módszert és az első alkalom után kell választ adnia, hogy csatlakozik-e a csoporthoz.

Amennyiben jelentkezik a csoportba, az első alkalmat megelőzi egy előzetes beszélgetés a leendő csoportvezetőkkel. Az időpontokat március-április folyamán személyesen egyeztetjük majd, az első interjú térítési díja 9000 Ft.

További információk